Ontmoeting in Zijn

We verschillen niet van Zijn, je kunt jezelf herkennen als één met Zijn. Ons hart is open voor alles en iedereen. Dit is niet iemands prestatie maar onze gevoelige natuur die ik dankzij de inspiratie van mijn leraar Hans Knibbe herken. Deze non-dualiteit is volstrekt niet abstract, maar raakt je van binnen en omvat alles in een contact van hart tot hart. Hier vindt een spontaan, gevoelig samenzijn plaats dat jou uitnodigt liefde, verlichting te leven: jouw aard van vrij, heel, open Zijn.

Ontmoeting in ZIJN– elke vrijdagavond  19:30-21 uur. Ik ben hier open voor jou aanwezig en ik vraag van jou  interesse in non-duaal Zijn, openheid, zonder je leven buiten te sluiten. We hebben een eenvoudige, directe ontmoeting in Zijn met mijn en jouw open, gevoelige wezen. Waar dat nodig is wijs ik je naar Zijn of waar je jezelf van Zijn en de ontmoeting afsplitst. Alles dat gebeurt hoort erbij. Zijn is onmiddellijk, overal in je leven en wordt zómaar geraakt. Dat kan verwarrend zijn, kan van alles losmaken en soms kan het ineens heel duidelijk zijn. Laat me per SMS weten dat je komt.

Als je hier vaker bent gekomen en de openheid van Zijn hebt geproeft, doe ik je een pad-aanbod. Ik vraag je dan zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je openheid, in een meditatieoefening waarbij jij zelf beslist open te zijn en rechtop te blijven met wat er is.

De Open meditatielessen en Zijnscoaching hebben eveneens het karakter van ontmoetingen in Zijn, waarbij ik met jou Zijn beoefen in de situatie waar jij bent.

Voor wie enthousiast is over Zijn en verlicht wil leren leven, bied ik Zijn als Pad aan, en samen met Ronald van der Lee de Stadsretraite Breda.


Daan Goedhart is geregistreerd lid van de Beroepsvereniging van Leraren Zijnsorientatie