Ontmoeting in Zijn

We verschillen niet van Zijn, je kunt jezelf herkennen als één met Zijn. Ons hart is open voor alles en iedereen. Dit is niet iemands prestatie maar onze gevoelige natuur die ik dankzij de inspiratie van mijn leraar Hans Knibbe herken. Deze non-dualiteit is nergens van afgesplitst, raakt je van binnen en omvat alles in een contact van hart tot hart. Hier vindt een spontaan, gevoelig samenzijn plaats dat jou uitnodigt liefde, verlichting te leven: jouw aard van vrij, heel, open Zijn.

Vanwege corona doe ik de ontmoeting in Zijn nu via skype. Mail me een dag tevoren om je aan te melden.

Ontmoeting in ZIJN– nu elke woensdagavond  19:30-21 uur. Ik ben hier open voor jou aanwezig en ik vraag van jou  interesse in non-duaal Zijn, openheid, zonder je leven buiten te sluiten. We hebben een eenvoudige, directe ontmoeting in Zijn met mijn en jouw open, gevoelige wezen. Waar dat nodig is wijs ik aan waar jij jezelf van Zijn en van de ontmoeting afsplitst, en herinner ik je aan Zijn: alles in je leven is jouw aanwezigheid en vraagt jouw aanwezigheid. Zijn is onmiddellijk, overal in je leven en wordt zómaar geraakt. Dat kan van alles losmaken en soms kan het ineens heel duidelijk zijn. Nu via skype. Mail me een dag tevoren om je aan te melden.

Als je hier vaker bent gekomen en de openheid van Zijn hebt geproeft, doe ik je een pad-aanbod. Ik vraag je dan zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je openheid, in een meditatieoefening waarbij jij zelf beslist open te zijn en rechtop te blijven met wat er is.

In de Open meditatielessen en Zijnscoaching , beoefen ik met jou Zijn meer methodisch en leer  jou dit in jouw levenssituatie.

Voor wie enthousiast is over Zijn en verlicht wil leren leven, bied ik Zijn als Pad aan, en samen met Ronald van der Lee de Stadsretraite Breda.


Daan Goedhart is geregistreerd lid van de Beroepsvereniging van Leraren Zijnsorientatie