Ontmoeting in Zijn

Ik verschil niet van Zijn, herken mezelf als één met Zijn, een yogi. Mijn hart is open voor alles en iedereen. Dit is niet mijn prestatie maar onze natuur die ik dankzij de inspiratie van mijn leraar Hans Knibbe herken. Deze non-dualiteit is volstrekt niet abstract, maar raakt je van binnen en omvat alles. Jullie verschijnen in mijn hart en ik verschijn in jullie hart. Hier vindt een spontaan, gevoelig samenzijn plaats dat jou uitnodigt liefde, verlichting te leven: jouw aard van vrij, heel, open Zijn.

Ontmoeting in ZIJN– elke vrijdagavond  19:30-21 uur (vrijdag 15 maart valt uit).  Laat weten dat je komt.  Ik ben hier aanwezig als yogi, open voor jou en ik vraag van jou een eerlijke interesse in non-duaal Zijn en openheid. We hebben een eenvoudige, directe ontmoeting in Zijn met mijn en jouw open, gevoelige wezen. Soms onderzoeken we je duale aannames. Maar Zijn is onmiddellijk en wordt zómaar geraakt. Dat kan verwarrend zijn, kan van alles losmaken en soms kan het ineens heel duidelijk zijn.

De Open meditatielessen en Zijnscoaching hebben eveneens het karakter van ontmoetingen in Zijn, waarbij ik met jou Zijn beoefen in de situatie waar jij bent.

Voor wie enthousiast is over Zijn en verlicht wil leren leven, bied ik het Yogipad aan, en samen met Ronald van der Lee de Stadsretraite Breda.

Je verbinden met mij als leraar helpt op je pad. Als jij Zijn, je verlichte aard als je pad wilt aangaan en ik dat een goed idee vind en jou voldoende ken, kun je na een persoonlijk gesprek over je motivatie, je met mij als leraar verbinden. De verbinding met mij als leraar is geen afscheid van een leraar met wie je je al verbonden  hebt (Hans Knibbe of iemand anders), maar een dóórverbinding met de lineage van verlichten van alle tijden. Ik ben simpelweg een heel nabije vertegenwoordiger van die lineage.

In je verbinding met mij als jouw leraar blijken openheid en jouw en mijn persoonlijke ruimte dezelfde ruimte te zijn. Ik ben open voor jou, dit raakt jouw hart; nu is het aan jou om je hart open te laten voor mij. Zo leer jij zelf te zien en voelen zoals ik jou zie en voel. Dit is ineens heel nabij en menselijk en helemaal niet abstract! Je doorbreekt de schil van je comfort zone. Al je persoonlijke claims en afscheidingen worden hier wakker en branden op in je verbinding met mij, omdat ik yogi blijf en ik jou als yogi spiegel. Ik ben open aanwezig in jouw leven maar niet op jouw voorwaarden. Ik doe geen (onbehoorlijk) gekke dingen, maar jij doet voor je gevoel iets heel geks door je uit liefde voor verlichting met mij en met de verlichten van alle tijden te verbinden. Juist hierdoor actualiseer je in deze verbinding, naarmate je je er meer in waagt, alles uit de ontmoetingen in Zijn, meditatie en coaching.

Wie zich met mij als leraar verbindt, neemt ook deel aan het Yogipad, of minstens 2x per maand aan Ontmoetingen in Zijn of meditatielessen.


Daan Goedhart is geregistreerd lid van de Beroepsvereniging van Zijnsgeorienteerde Begeleiders (BvZB)