Ontmoeting in Zijn

Ik verschil niet van Zijn, herken mezelf als één met Zijn, een yogi. Mijn hart is open voor alles en iedereen. Dit is niet mijn prestatie maar onze natuur die ik dankzij de inspiratie van mijn leraar Hans Knibbe herken. Deze non-dualiteit is volstrekt niet abstract, maar raakt je van binnen en omvat alles. Jullie verschijnen in mijn hart en ik verschijn in jullie hart. Hier vindt een spontaan, gevoelig samenzijn plaats dat jou uitnodigt liefde, verlichting te leven: jouw aard van vrij, heel, open Zijn.

Ontmoeting in ZIJN– elke vrijdagavond  19:30-21 uur (vrijdag 15 maart valt uit).  Laat weten dat je komt.  Ik ben hier aanwezig als yogi, open voor jou en ik vraag van jou een eerlijke interesse in non-duaal Zijn en openheid. We hebben een eenvoudige, directe ontmoeting in Zijn met mijn en jouw open, gevoelige wezen. Soms onderzoeken we je duale aannames. Maar Zijn is onmiddellijk en wordt zómaar geraakt. Dat kan verwarrend zijn, kan van alles losmaken en soms kan het ineens heel duidelijk zijn.

De Open meditatielessen en Zijnscoaching hebben eveneens het karakter van ontmoetingen in Zijn, waarbij ik met jou Zijn beoefen in de situatie waar jij bent.

Voor wie enthousiast is over Zijn en verlicht wil leren leven, bied ik het Yogipad aan, en samen met Ronald van der Lee de Stadsretraite Breda.


Daan Goedhart is geregistreerd lid van de Beroepsvereniging van Zijnsgeorienteerde Begeleiders (BvZB)